01-27 rp carnaval 250Avui al matí, la regidora de Festes, Eva M. Serramià, ha presentat el programa d’actes del Carnaval del Vendrell del 2016.

El dijous 4 de febrer, a les 17:30 h, a la plaça Vella, es farà xocolatada i un espectacle infantil, un acte molt recomanat per gaudir-lo en família, i a les 19 h arribarà Sa Majestat el Rei Carnestoltes i farà el seu discurs.

 

L’endemà, el divendres 5 de febrer, a les 19:30 h, començarà la Rua de Carnaval, que recorrerà l’avinguda del Camp d’Esports, l’avinguda del Baix Penedès, l’avinguda del Tancat de la Plana, el c/ Roquetes, el c/ Sant Jordi, l’avinguda de la Riera de la Bisbal, el c/ Quatre Fonts, el c/ Muralla, la plaça Nova, el c/ Cafès, el c/ Prat de la Riba i la Rambla. En aquests moments ja hi ha inscrites 34 carrosses i 9 comparses. La Rua serà retransmesa en directe per Televisió el Vendrell en el seu pas per la plaça Nova.

Eva M. Serramià ha agraït la col·laboració dels establiments que ajuden a tirar endavant aquesta festa i la participació dels grups que vindran a omplir de color i espectacle els carrers del Vendrell. La regidora de Festes també ha aprofitat l’ocasió per convidar tots els veïns i veïnes de la comarca a gaudir del Carnaval del Vendrell.

D’altra banda, com cada any, entitats del municipi també faran les seves festes de Carnaval, les quals estan recollides en el programa d’actes.

El cartell d’aquest any l’ha fet Erik Toldrà Jordà i posa de relleu un element molt característic del Carnaval com són les màscares.

Cartell i programa d'actes



©2019 Ajuntament del Vendrell