01-25 sorteig aixequem persianes webAvui al matí, a l’EINA, ha tingut lloc el sorteig per assignar els locals que participen en el programa “Aparadors oberts” als comerciants i emprenedors que han presentat sol·licitud per poder-hi exposar.

Sobre tres locals disponibles, s’hi han presentat sis sol·licituds i les assignacions han quedat de la manera següent:
-Local del c/ Sant Magí, número 40, a El racó de l’Esther
-Local del c/ Montserrat, número 5, a Pastisseria La Vendrellenca
-Local del c/ Montserrat, número 75, a SugarMur
Les altres tres sol·licituds quedaran en llista d’espera per si sorgeixen nous locals disponibles.

D’aquesta manera, a partir de l’1 de febrer s’aixecaran les persianes d’aquests tres aparadors, però es manté oberta la possibilitat que propietaris puguin oferir locals i que comerciants i emprenedors mostrin interès per exposar-hi. D’altra banda, està programat un nou període que coincidirà amb la campanya d’estiu, entre el juny i el setembre. Els interessats s’han d’adreçar a l’Oficina del Pla de Barris, a l’EINA i a qualsevol de les associacions col·laboradores.

“Aparadors oberts” és un programa, organitzat per l’Ajuntament del Vendrell (Pla de Barris i l’EINA) amb la col·laboració del Centre d’Iniciatives i Turisme (CIT), l’Associació de comerciants de les platges, Associació d’empresaris i comerciants del Tancat, França i Mas d’en Gual i l’Associació “Millorem el Francàs”, que té com a objectiu aixecar les persianes de locals que estiguin tancats per tal de donar-los visibilitat i oferir la possibilitat a comerciants i emprenedors a mostrar els seus productes i serveis.

Tant el regidor d’Emprenedoria, Ferran Trillas, com el de Pla de Barris, Josep Mercadé, han agraït la bona disposició dels propietaris a l’hora de facilitar els locals per tirar endavant aquest programa que pretén que el nucli antic esdevingui un centre comercial més atractiu.

Aquest programa s’emmarca en la campanya “Aixequem persianes” de la xarxa de municipis amb Llei de Barris, en la qual hi participen 16 municipis i el Vendrell s’hi va incorporar el passat mes d’octubre, coincidint amb la Fira de Santa Teresa.
  
Per a més informació:
Pla de Barris, tel. 977 10 94 94 - L’EINA, tel. 900 33 88 33.



©2019 Ajuntament del Vendrell