01-20 Portada Collecció localwLa Biblioteca Pública Terra Baixa va posar en marxar l'any 2014 una nova col·lecció de bibliografies de periodicitat anual destinada a difondre els nous documents catalogats a una de les seves seccions més importants: la Col·lecció Local.

Així doncs, enguany surt a la llum el segon número corresponent a les noves incorporacions del 2015 conservant el mateix objectiu de promoure i posar aquest fons a l'abast de tothom.

La finalitat de la Col·lecció Local de qualsevol biblioteca pública és la preservació del patrimoni bibliogràfic del seu municipi i comarca. En el cas de la Biblioteca Pública Terra Baixa, el seu àmbit d'actuació en aquesta matèria és el llegat documental del Vendrell i, per extensió, del Baix Penedès. Està integrada per documents de diferents tipologies (llibres, audiovisuals, sonors, premsa, etc.) i treballa per recollir de forma exhaustiva qualsevol publicació o edició d'aquest àmbit territorial.

L'edició d'aquest butlletí de periodicitat anual permetrà a qualsevol usuari conèixer quins han estat els nous documents incorporats en aquesta secció.



©2019 Ajuntament del Vendrell