01-19 rp escola mares pares webEl proper dimecres 27 de gener s’iniciarà un nou cicle des xerrades de “L’escola de mares i pares”,que organitza la Comissió de Famílies del Pla Educatiu d’Entorn (PEE) amb la col·laboració de les escoles, els instituts, La Ballaruga, el Servei Educatiu del Baix Penedès, la Biblioteca Pública Terra Baixa, RTV el Vendrell, Mossos d’Esquadra, la Xarxa Santa Tecla, el CDIAP Baix Penedès i diversos professionals que desenvoluparan les diferents sessions.

El principal objectiu de les xerrades és donar eines i suport a les famílies a l’hora d’educar els fills i filles com, per exemple, treballar les emocions o l’autoestima, o altres de caire legal i de prevenció de conductes de risc.

El regidor d’Educació, Kenneth Martínez, ha destacat que “l’objectiu és donar assessorament i informació als pares i mares per afrontar situacions noves que puguin sorgir en la relació amb els fills”.

Totes les sessions són obertes a famílies i educadors dels centres escolars de la comarca, i no cal fer inscripció prèvia.

Programa de xerrades i activitats



©2019 Ajuntament del Vendrell