01-08 JokiramawCada any més famílies saben que el Jokirama és sinònim de Nadal, de música, de festa, d’oci, de cinema, de teatre, de música, ludoteca, inflables i de vincles familiars. Un any més s’han superat les expectatives entorn a aquesta oferta endegada per l’Àrea de Joventut i Infància de l’Ajuntament del Vendrell. Més de 2.500 nois i noies han passat durant els cinc dies i mig d’activitats incloses en el Jokirama on Tour.

Els Xanquers del Jokirama i els timbalers del Bou de Foc del Vendrell van ser els encarregats de promocionar el programa d’aquest edició pels carrers i places de la vila.

Les activitats s’han realitzat en diferents espais com el Teatre Àngel Guimerà, en el cas del musical protagonitzat per “Heavy per xics” i les titelles amb “El Cau de l’Unicorn”. L’Auditori de l’Escola de Municipal de Música Pau Casals ha estat el marc per gaudir d’una de les pel·lícules més populars de l’any, “Els Minions”. No han faltat els inflables a la Rambla del Vendrell ni la ludoteca al primer pis del Centre cívic l’Estació, que ha estat oberta matí i tarda durant totes les jornades del Jokirama.

Les invitacions del “Heavy per xics” es van esgotar una setmana abans del concert omplint de gom a dom tota la platea del TÀG. Al final del concert molta quitxalla va aprofitar per fer-se fotografies amb els membres d’aquest grup musical que adapta cançons tradicionals catalanes a algunes de les melodies heavys més conegudes. Pel que fa a les titelles van recollir la seva invitació més de 350 persones i pel que fa als Minions unes 250. Els inflables de la Rambla van registrar un volum més que considerable d’usuaris, que van gaudir d’aquestes atraccions temporals al bell mig del Vendrell. Las ludoteca va rebre més de 100 visites diàries de nens i nenes acompanyats per pares i avis per jugar amb seus espais aptes per a diferents edats. Van tenir molt bona acollida els tallers que s’han portat a terme dins aquest espai.

Totes les activitats han estat gratuïtes i obertes a tothom, encara que en el cas del concert es van lliurar abans invitacions per evitar cues innecessàries. El Jokirama & Tour un any més ha deixat un molt bon regust de boca als usuaris i responsables d’aquesta proposta nadalenca.



©2019 Ajuntament del Vendrell