12-16 Valoració TAGwEl Teatre Municipal Àngel Guimerà del Vendrell ha tancat la temporada 2015 amb un augment considerable de públic assistent als 15 espectacles programats dins de l’àmbit teatral, musical i familiar. La mitjana aproximada d’espectadors ha estat elevada, d’entre un 65-70% de l’aforament, i fins i tot hi ha hagut quatre espectacles que han omplert tot l’equipament.

Entre les representacions teatrals han destacat obres de companyies professionals com Conversaciones con mamá, amb Juan Echanove i Maria Galiana; Pels pèls, amb Beth Rodergas, Pep Planas, Jofre Borràs, Pep Sais, Dafnis Balduz i Mercè Comas; Fer riure és un art, amb Joan Pera; Pensaments secrets amb Àlex Casanovas i Mercè Comas; i Terra baixa amb Lluís Homar, coincidint amb la reobertura de la Casa Museu Àngel Guimerà.

També cal destacar l’actuació de la companyia Criatures, amb l’obra Llum blava, i la fusió de la música clàssica, videocreació, música electrònica i accions teatrals de l’obra Suite de l’aigua de la vendrellenca Carlota Baldrís.

La programació musical ha estat marcada per les propostes d’estils ben diversos, com la actuació dels Lax’n’Busto amb el seu directe De prop; l’actuació dels gallecs Luar na Lubre amb la seva música celta; Guillem Albà & The All In Orchestra amb el seu show total Marabunta i les noies del Cor Cantabile, finalistes del programa de TV3 Oh Happy Day!

La proposta familiar de la temporada ha vingut marcada per un augment i consolidació de públic, amb propostes musicals per als més petits com Bítels per a nadons, de la companyia Malumaluga; propostes teatrals com Les princeses també es tiren pets, del Replà Produccions i Planeta Tumàcat de la companyia Més Tumàcat, així com i l’espectacle de clown El mêtre, de Jaume Jové.  

Així doncs, el TÀG tanca les portes d’aquest 2015 amb molt optimisme amb un augment i consolidació de públic dins d’alguns àmbits i ja prepara el 2016 amb noves propostes, sense descuidar-se de donar les gràcies a totes les persones que han col·laborat i confiat en aquest projecte.



©2019 Ajuntament del Vendrell