12-14 regidor ocupacio webUn any més, l’EINA aprova amb bona nota l’auditoria de la certificació ISO 9001:2008 de qualitat. El dia 11 de desembre es van auditar els seus serveis per part de l’empresa TÜVRheinland. Durant el transcurs de l’auditoria, no es va detectar cap anomalia en el funcionament dels serveis desenvolupats, fet que evidencia que l’EINA ofereix els seus serveis de manera transparent, ordenada i en constant millora.

 

Els punts més valorats durant l’auditoria van ser:

-El servei de creació d'empreses en el qual s'inclou l'acompanyament i assessoria dels emprenedors al llarg de la creació del pla d'empresa fins a la constitució del nou projecte empresarial.

-L'EINA com un referent de servei d'ocupació comarcal adreçat tant a les persones en procés de canvi o en recerca de feina com als nous emprenedors.

-L’organització dels Recursos Humans, amb la disponibilitat d'una graella amb una especificació competencial per a cada lloc de treball. Això permet l'assignació del personal en funció d'aquestes capacitacions alhora que, en cas de necessitat, facilita la substitució de la persona assignada en base a aquests requisits previs.

El sistema de gestió de qualitat de l'EINA és actualment un sistema molt madur i integrat en els diferents procediments. Destacar que, any rere any, s’aposta per la millora contínua i la satisfacció de l’usuari, amb la finalitat de posicionar-se com un servei municipal pensat per oferir recursos de qualitat a tota la població.



©2019 Ajuntament del Vendrell