12-14 rp jokirama webPer a les vacances escolars de Nadal (del 28 de desembre de 2015 al 3 de gener de 2016), arriba com cada any el Jokirama on Tour del Vendrell (activitats lúdiques i festives per als més petits de casa). I per això, el dia 23 de desembre, a partir de les 16.30 h, pel centre de la vila, els Xanquers del Jokirama conjuntament amb els timbalers del Bou recorreran els carrers anunciant totes les activitats.

El Jokirama on Tour inclou a la seva programació una ludoteca per als infants de 0 a 5 anys (que hauran d’anar sempre acompanyats d’un adult). La Sala d’Actes del Centre cívic L’Estació es transformarà en una ludoteca infantil amb un espai de joc motriu i simbòlic, un espai per a tallers i un petit inflable. Serà un espai on les famílies podran compartir el seu temps de lleure durant les vacances nadalenques. La ludoteca estarà oberta cada dia de 10 h a 13 h i de 16 h a 19 h (el dia 31 de desembre a la tarda romandrà tancada).

El dilluns 28 de desembre a les 18 h (obertura de portes a les 17:30 h), a l’Auditori de l’Escola Municipal de Música Pau Casals, hi haurà l’espectacle Heavy per xics, on tota la família viurà un concert adaptat de heavy de veritat, aprendrà la història del rock i passarà una estona divertida.

Els dies 29 de desembre i 3 de gener, de 16 h a 19 h, hi haurà una zona d’inflables i atraccions a la Rambla.

El dia 30 de desembre a les 17.30 h (obertura de portes a les 17 h) és el torn de la companyia de teatre El Cau de l’Unicorn, al Teatre Àngel Guimerà, presentant la seva nova obra Akashia- El viatge de la llum. És un musical de titelles i actors amb llum negra que explica la història de l’Alba, que quan encara era un bebè jugava amb un petit mirall de mà a caçar la llum que entrava per la finestra de la seva habitació.

El dia 2 de gener, a les 17.30 h (obertura de portes a les 17 h), a l’Auditori de l’Escola Municipal de Música Pau Casals, hi haurà cinema infantil amb la pel·lícula Els Minions.

Totes les activitats programades són gratuïtes i tenen un aforament limitat. S’han de recollir invitacions al Centre cívic L’Estació

L’equip de l’Àrea d’Infància i Joventut convida les famílies de la vila a participar en totes les activitats que s’han preparat i a gaudir del seu temps d’oci de les vacances de Nadal amb el Jokirama on Tour

Cartell

Per a més informació: Infància i Joventut (Centre cívic L’Estació), tel. 977 66 32 89.



©2019 Ajuntament del Vendrell