09-20 fotos 011 txi-kung webDurant el primer trimestre del 2016 l'Àrea de Gent Gran de l'Ajuntament del Vendrell organitza un curs d’entrenament de la memòria i un curs de txi-kung.

El curs d’entrenament de la memòria anirà a càrrec de personal de l’Associació Trèvol i s'iniciarà el 12 de gener. S’impartirà en dues franges horàries: la primera opció és la dels dimarts de 9.30 h a 11 h a l’Esplai del Tívoli i la segona opció, al mateix espai,  els dimarts d’11.30h a 13h.  Aquest curs té com a objectius principals exercitar la memòria, potenciant les diferents funcions cognitives, prevenint el deteriorament cognitiu i afavorint la comunicació i potenciant les relacions. La matrícula per a aquest taller té un cost de 33 euros.

D’altra banda, el Curs de txi-kung començarà el 13 i el 14 de gener, segons l'opció. Els matriculats en la primera opció faran la classe els dimecres d'11 h a 12.30 h a l'Esplai del Tívoli. La segona opció proposa l'exercici cada dijous d'11 h a 12.30 h, en aquest cas, a l'Esplai del Tancat. La professora Lena Dahlgren serà l'encarregada d'impartir aquest taller. La matrícula té un cost de 33 euros. El txi-kung és una gimnàstica procedent de la Xina, que possibilita un rendiment físic i intel·lectual més gran i contribueix a l'equilibri emocional. Es practica a través d'uns exercicis suaus que no requereixen esforç físic.

Les inscripcions per als dos cursos es podran fer del 14 al 30 de desembre a l’Àrea de Gent Gran de l'Esplai del Tívoli (2n pis).  Les places són limitades.



©2019 Ajuntament del Vendrell