12-03 expo colors del vi imatge web.docEl proper divendres 11 de desembre, a les 20 h, a la Sala Portal del Pardo, tindrà lloc la inauguració de l’exposició “Els colors del vi” de l’Associació d’Artistes Plàstics i Visuals del Penedès Ardhara.

Ardhara és un col·lectiu d’artistes del Gran Penedès relacionats, d’una manera o altra, a les convocatòries que, a finals dels anys vuitanta i a principis dels noranta del segle XX, va agrupar artistes del Penedès en diferents exposicions el 1987, 1991 i 1995, amb la voluntat de redreçar unes mancances culturals en un territori concret, reivindicant-se fora de la centralització barcelonina i fent creació i divulgació de l’art de casa nostra. Aquest col·lectiu continua reivindicant un tarannà personal, carregat de les característiques pròpies del territori, i volen fer palesa la força plàstica de l’art que els seus components cerquen en les noves composicions.

Els artistes del Penedès i Garraf que hi exposaran són Abdellah Ahaddaf, Aura Gumà, Bernat Soler, Camil·la Pérez Salvà, David Ribas, Dolors Escoté, Joan Nadal, Joan Tuset, Joaquim Milà, Jocelyne Marmottan, Maria Martínez, Mercè Rius, Miquel Sabaté, Núria Serra, Pere Casanovas, Susanna Inglada, Teresa Pla i Tona Romeu. D’altra banada, Ardhara ha convidat set creadors més de nacionalitats diverses, residents a París, a participar-hi: Isabelle Aubry, Francesc Bordas, Duska, Friederike Guimalac, Debesh Goswami, Pascal Hemery i Jarmila Vesovic.

L’exposició es podrà visitar de dimarts a divendres de 17 h a 20 h, els dissabtes d’11 h a 14 h i de 17 h a 20 h i els diumenges d’11 h a 14 h. La sala estarà tancada els dies 24, 25, 26 i 31 de desembre i 1 i 6 de gener. La mostra es podrà visitar fins al diumenge 10 de gener de 2015.

Amb motiu de l’exposició, a la mateixa sala, el dilluns 14 de desembre, a les 19:30 h, Ardhara organitza l’activitat “Els colors del vi al fogons”, en què s’uniran les arts plàstiques i visuals amb les creacions de cuiners, enòlegs i productors del col·lectiu Terra i Taula*.

 

* Terra i Taula és una unió de productors i cuiners del Baix Penedès que treballen en la recerca de la màxima qualitat en els productes, elaboracions i serveis que ofereixen.



©2019 Ajuntament del Vendrell