12-02 PDG 2015 dissabtes ElVendrell DEFwEls “Dissabtes de tardor” de la Ruta del Paisatge dels Genis proposen la “Ruta Pau Casals amb audició d’orgue al Vendrell” que tindrà lloc el dissabte 12 de desembre i per a la que les inscripcions són obertes. L’activitat començarà a les 10.00 hores i consisteix en una ruta cultural per conèixer els espais vitals de Pau Casals i gaudir de la música en directe de l’orgue barroc de l’església del Vendrell.

El recorregut s’inicia a la Casa Nadiua, on conèixer l'ambient familiar i humil en què Pau Casals va viure els primers anys de la seva infantesa així com la seva vinculació amb els moviments culturals i socials de la vila del Vendrell de l'època, encapçalats pel dramaturg Àngel Guimerà. Seguidament es visitarà l’església del Vendrell on es podrà veure de ben a prop com és el funcionament de  l'orgue barroc, recentment restaurat, i gaudir en directe de la seva música. En acabar, es visitaràel Museu Pau Casals, ubicat a la casa d’estiueig que Pau Casals es va fer construir davant del mar, a la platja de Sant Salvador, ara convertida en un modern museu on la música i els audiovisuals faran reviure els moments més emocionants de la vida d’aquest gran violoncel·lista internacional.

El preu de l’activitat és de 8€ per persona i inclou els desplaçaments que es realitzaran en autocar entre els punts de l’itinerari.

Per arrodonir el dia, en acabar l’activitat a les 13.30 hores, els participants tenen l’oportunitat de gaudir d’un “Àpat Genial” per degustar la típica Xatonada del Vendrell al Restaurant Vil·la Casals, col·laborador del Paisatge dels Genis.

Per participar en la ruta és imprescindible la inscripció prèvia a:

Museu Pau Casals: museu@paucasals.org o al telèfon 977 684 276

Les inscripcions es faran per ordre d’arribada. Les places són limitades

Aquesta activitat, organitzada pel Paisatge dels Genis, Casa Nadiua, Amics de l’Orgue del Vendrell, Museu Pau Casals i el Patronat de Turisme del Vendrell; és la quarta i última del cicle “Dissabtes de tardor” de la Ruta del Paisatge dels Genis després de les celebrades a Mont-roig, Horta de Sant Joan i Reus.



©2019 Ajuntament del Vendrell