11-23 inauguració sefed 250Després d’una aturada de dos anys, s’ha iniciat una nova edició del programa Sefed que, durant els propers mesos, formarà vint persones en l’àmbit de la gestió administrativa a través de la pràctica en una empresa simulada.

Els alumnes passaran a formar part de l’empresa fictícia Terrissal SLS i aniran passant per totes les seves àrees amb un pla d’estudis que finalitzarà el mes de juny de l’any que ve, que els permetrà convalidar assignatures del grau mig de gestió administrativa.

Sefed és un programa de formació ocupacional, gestionat des de l'any 1987 per la Fundació Inform, que està adreçat a persones en atur a partir dels 16 anys i que està subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu.

El regidor d’Ocupació, Kenneth Martínez, ha explicat que “després de dos anys sense fer-lo, s’ha posat en marxa de nou el programa Sefed perquè tot indica que la lleugera recuperació econòmica torna a crear demandes de places laborals amb un perfil administratiu”.

Per part la Fundació Inform, el seu gerent, Miquel Muç, ha posat de relleu que “l’objectiu que ens marquem és que el 60% dels alumnes trobin feina”.



©2019 Ajuntament del Vendrell