11-25 MaridatgesLa Biblioteca Pública Terra Baixa del Vendrell va acollir divendres passat l’activitat “Música a la Vi-Biblioteca”, inclosa dins del projecte “Biblioteques amb DO”, que va contribuir a difondre la vinculació existent entre el món del vi i el de la cultura.

En concret, es va tractar d’un concert de petit format, a càrrec del músic Carles Belda, qui acompanyat del seu acordió va interpretar tot un seguit de cançons populars i tradicionals catalanes amb el vi com a protagonista. La sessió, amb una assistència d’una cinquantena de persones, es va complementar amb un tast de vi del celler Avgvstvs Fòrvm.

Més maridatge de música i vi

El programa d’activitats de l’edició d’enguany del projecte Biblioteques amb DO es tancarà aquest divendres 27 de novembre, a les 20 hores, amb la sessió que porta per títol “Gotes i notes”. Es tracta d’un nou concert de música tradicional en el que es combinaran la música, a càrrec de la formació Ço de Botafoc i el tast de vi que oferirà el celler Barthomeus.©2019 Ajuntament del Vendrell