10-28 Tallers creixementLa Regidoria de Polítiques de gènere i Igualtat organitzarà durant les properes setmanes uns tallers gratuïts sobre "Creixement personal" adreçats a dones del municipi, i que s'emmarquen en la programació per commemorar el 25 de novembre, Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones.

La primera sessió tractarà sobre l'autoestima, la segona es centrarà en el cos i les emocions, la tercera abordarà qüestions de l'energia femenina i la quarta, les relacions de parella.
Les sessions són gratuïtes i es faran a la Sala polivalent de l'edifici del Serveis Socials, al carrer Quarter, 4. Les places són limitades i cal fer inscripció prèvia a dones@elvendrell.net o als telèfons 977 15 43 16 o 977 18 10 66.

 

Conferència sobre la hipertensió arterial

D'altra banda, la regidoria de Gent Gran i Polítiques de Gènere i Igualtat ha organitzat una conferència sobre què cal saber de la hipertensió arterial el proper 10 de novembre, a les 17.30h, al Centre cívic l'Estació. La xerrada, que és gratuïta, oferirà consells per controlar la pressió arterial i prevenir la hipertensió i sobre com fer un bon ús dels medicaments i anirà a càrrec de la farmacèutica Carme Mestres.



©2019 Ajuntament del Vendrell