10-27 noces or 250Enguany s’ha celebrat la desena celebració de les Noces d’or organitzada per l’Ajuntament del Vendrell.

L’objectiu d’aquesta celebració, des de la seva primera edició, ha estat sempre el mateix: retrobar-se al voltant d’un dinar de germanor totes aquelles parelles que durant l’any celebren els seus 50 anys de casats.

 

L’acte senzill, però emotiu, consisteix en un dinar en un restaurant del municipi amb la companyia de l’alcalde i el regidor de Gent Gran. Durant el dinar és fa el tradicional brindis i tall de pastís de noces i a totes les parelles se’ls entrega una placa de ceràmica commemorativa de l’acte.

Aquest any hi han participat 16 parelles i els encarregats del tall de pastís han estat José Rebollo i Ana Josefa Parra, que és la parella que celebra les seves noces d’or a la data més propera a la de la celebració de l’acte organitzat per l’Ajuntament.

Des del 2006, que és quan es va fer la primera edició d’aquest acte, hi han participat un total de 254 parelles vendrellenques.©2019 Ajuntament del Vendrell