06-04 turisme senior1 2 web

 

 

 

 

 

 

 

 

El Vendrell ha renovat, per segon any consecutiu, l’homologació de Destinació Turística Sènior Europea. Una vegada més, també hi ha hagut un procés de selecció on s’exigien complir uns requisits per poder garantir una comercialització adequada dels paquets turístics on els sèniors són l’eix principal.

Aquest programa, que gestiona SEGITTUR, té un programa de viatges per a la temporada baixa per a majors de 55 anys residents a la Unió Europea. Tal com es va iniciar a la temporada passada, se segueix el model de col·laboració entre el sector públic i el privat. Es treballa de forma coordinada entre el Ministeri d'Indústria, les destinacions i el sector turístic, creant un programa complet amb experiències singulars.

Els turistes que van visitar el Vendrell a la darrera campanya van valorar molt positivament la singularitat de l’oferta proposada, juntament amb l’acollida rebuda per part de totes les persones que els van atendre. Les activitats que es van oferir van ser: prendre part a un assaig de castells dels Nens del Vendrell, aprendre a fer xató amb un mestre xatonaire, degustar els vins locals, visita als museus i conèixer en profunditat la figura del Mestre Pau Casals.

Aquest projecte dur la línia de la iniciativa de la Comissió Europea “senior tourism”, que contribueix en allargar i desestacionalitzar les temporades turístiques, amb l’objectiu de promoure llocs de treball i de millorar la qualitat de vida de la gent gran.

El programa que oferirà el Vendrell es comercialitzarà a 17 països de la Unió Europea: Polònia, República Txeca, Eslovàquia, Romania, Bulgària, Finlàndia, França, Regne Unit, Suècia, Itàlia, Grècia, Àustria, Irlanda, Portugal, Lituània, Hongria i Alemanya.



©2019 Ajuntament del Vendrell