10-20 regidor ocupació 250L’EINA Espai Empresarial organitza els cicle formatius “Fem Empresa al Vendrell 2015” i “Formació de suport al treball autònom”, que ofereixen un ampli ventall d'accions formatives que inclouen activitats en l'àmbit del comerç, la gestió de costos, la fiscalitat i les finances.

Aquestes accions formatives estan dirigides a persones emprenedores que volen engegar un nou negoci i a empresaris que ja tenen la seva empresa en funcionament i que volen posar en marxa processos de millora.

Les activitats s’han programat atenent les necessitats i els interessos de l’empresariat local i no tenen cap cost per als participants, ja que estan subvencionades pel Fons Social Europeu i el Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.

El regidor d’Ocupació i Empresa, Kenneth Martínez, ha dit que “estem convençuts que la formació és primordial per al col·lectiu empresarial de la comarca. La capacitació i el reciclatge d'emprenedors i empresaris és cabdal per al desenvolupament de processos de gestió més eficaços, així com també per potenciar el desenvolupament d'habilitats empresarials que els posicioni millor a l'hora d’estar al capdavant i dirigir una empresa”.

L’objectiu d’aquests cicles formatius és donar consistència al teixit comarcal de petita i mitjana empresa per tal de generar més ocupació.

Fem empresa al Vendrell 2015

Formació suport al treball autònom



©2019 Ajuntament del Vendrell