10-14 LogowL'Escola Municipal de Música Pau Casals participarà amb diverses activitats en la setmana d'homenatge a Pau Casals, que tindrà lloc al Vendrell del 17 al 25 d'octubre i que està organitzada per l'Associació Musical Pau Casals i els Amics de l'Orgue.

Així, violoncel·listes i pianistes posaran música a la conferència que l'artista vendrellenc Joan Descals oferirà el dimecres 21 d'octubre, a les 20 h, a la Sala polivalent de l'EMMPAC.

El dijous 22, dia de la commemoració del 42è aniversari de la mort del Mestre, diversos grups de cambra sortiran al carrer per omplir les places de la vila. Així, des de les 18 h a les 19 h es podrà gaudir de molt bona música a la plaça Vella, la plaça Nova i la plaça del Tívoli.

El divendres 23, a les 19.30 h, a l'Església Parroquial del Vendrell, els organistes de l'escola participaran en un concert d'orgue juntament amb organistes d'altres centres de les rodalies.
Finalment, el Cor Zongora participarà el dissabte 24, a les 21 h, a l'Auditori de l'EMMPAC, al concert que corals vendrellenques fan per homenatjar el Mestre.

A banda d'això, l'escola també organitzarà activitats per als més petits, com ara les visites a la Casa Nadiua de Pau Casals, i un taller amb la Veera Voima, una directora finlandesa que treballarà la cançó i la veu des de la tradició finesa amb el Cor Zongora i el Cor de Veus Blanques.



©2019 Ajuntament del Vendrell