CARTELL MITJA MARATÓ 2015 wLa 29 edició de la Mitja Marató del Vendrell es presenta amb novetats respecte a edicions anteriors. A la roda de premsa que va tenir lloc el passat 6 d’octubre de 2015 al CEE Garbí del Vendrell, van assistir-hi l’alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, el regidor d’Esports, Ferran Trillas, el president del Club Runners El Vendrell, Pablo Sanchís i la directora del CEE Garbí, Montserrat Bolaño.

El regidor d’Esports va obrir l’acte agraint als organitzadors, patrocinadors i col·laboradors per la seva implicació d’organitzar un esdeveniment d’aquestes magnituds, en què es necessiten més de 100 voluntaris i amb l’objectiu clar de recaptar el màxim de diners possibles per a poder dotar d’equipaments esportius a l’escola CEE Garbí.

Trillas va recalcar que des del Patronat Municipal d’Esports s’està molt satisfet que novament una entitat del poble torni a organitzar la Mitja Marató.

De la seva banda, el president del Club Runners del Vendrell va explicar que els adults, a les 9.30 h, a més de la prova de la Mitja Marató, també podran córrer les proves de 10K, 5K. A partir de les 12 h també hi hauran curses infantils amb les distàncies (segons edat) de 325 m, 800 m i 1 milla. La cirereta del pastís serà la cursa de 100 m “specials” per a tots els nens i nenes amb discapacitat funcional que vulguin participar. Sanchís va voler senyalar que després de fer diferents valoracions enguany s’ha decidit que totes les curses es desenvolupin amb un recorregut urbà, amb sortida i arribada a La Rambla del Vendrell i en el cas de la mitja i la de 10K, s’arribarà fins a la ctra. Sant Salvador. Les inscripcions estan obertes fins al 20 d’octubre i s’han de fer on-line mitjantçant la web: www.mitjadelvendrell.cat

La directora del CEE Garbí va agrair a tothom la implicació a l'hora d’organitzar un esdeveniment d’aquest tipus on es fa moure a totes entitats del municipi i la quantitat de participants que es preveu. Bolaño va felicitar l’organització per tot l’esforç i el motiu solidari d’enguany.

L’alcalde del Vendrell, Martí Carnicer va manifestar que "estem i hem d’estar molt orgullosos del municipi que tenim, que s’implica en qualsevol acte i sobretot quan parlem de solidaritat. És un municipi ric culturalment, històricament i és un orgull de comptar amb un centre d’educació especial com el CEE Garbí, únic centre públic d’educació espacial a la província de Tarragona fins al curs passat".

Després de la roda de premsa, es va presentar el vídeo promocional de la 29ª Mitja Marató del Vendrell 2015, realitzat per la Casa d’Oficis.

 

El recorregut de la Mitja serà:

1a VOLTA

La Rambla, Prat de la Riba, ctra. Dr. Robert, La Rambla (c.Andorra), av. Jaume Carner, ctra. Sant Salvador, (gir abans d’entrar a la 1a rotonda), ctra. Sant Salvador, av. Riera de la Bisbal, (lateral baixada), Roquetes, av. Catalunya, Sant Jordi, av. Riera de la Bisbal (lateral baixada), rotonda del c.Estela, c. Estela, Indústria, ctra. Valls, Santa Anna, Estela, Indústria, av. Riera de la Bisbal (lateral pujada), av. Jaume Carner, Mar, Om, Quatre Fonts, Muralla, Santa Anna, General Prim, Sant Magí…

2a VOLTA

Ctra. Dr. Robert, La Rambla (c.Andorra), av. Jaume Carner, ctra. Sant Salvador, (gir abans d’entrar a la 1a rotonda), ctra. Sant Salvador, av. Jaume Carner, av. Riera de la Bisbal, (lateral baixada), Roquetes, av. Catalunya, Sant Jordi, av. Riera de la Bisbal (lateral baixada), rotonda del c.Estela, c. Estela, Indústria, ctra. Valls, Santa Anna, Estela, Indústria, av. Riera de la Bisbal (lateral pujada), pas per sota d’av. Jaume Carner, Josep Tarradellas, Ramon d’Abadal, Apel.les Fenosa (pont del Mercat), av. Jaume Carner, Mar, Om, Quatre Fonts, Muralla, Santa Anna, General Prim, Sant Magí, ctra. Dr. Robert, Prat de la Riba i La Rambla.

S’informa a tots veïns i usuaris que des de les 9.30 h fins les 13 h aproximadament, la circulació en aquestes víes es veurà afectada per al desenvolupament de l’acte. Les vies alternatives per anar al centre de la vila, serà pel Tancat i Mas d’en Gual, l’accés per anar a les platges, Roda de Berà, Tarragona…haurà de ser per la N340 i per anar cap a Barcelona, Calafell… s’haurà de fer per la variant o la C51.



©2019 Ajuntament del Vendrell