10-06 rp inici cursos ccestacio angles02 ALTAwLa Regidoria de Joventut de l’Ajuntament del Vendrell ha engegat nous cursos de formació per a aquesta temporada al Centre Cívic l’Estació del Vendrell. Aquestes activitats, obertes a tothom, s’aniran desenvolupant durant els mesos d’octubre, novembre i desembre. Per aquest trimestre s’ofereix la possibilitat d'assistir a cursos d’anglès, (un total de 8 cursets diferents, de conversa i gramàtica), a més de classes de guitarra i d’arts aplicades.

A més d’aquests cursos temàtics, es realitzaran sessions d’informàtica al Punt Òmnia del Centre cívic L’Estació. El Punt Òmnia és un servei amb conveni amb la Generalitat de Catalunya que ofereix classes gratuïtes per les persones que no tenen cap contracte laboral, jubilats i joves fins a 24 anys. Per poder inscriure’s en aquests cursos d’informàtica cal estar empadronat al Vendrell.

Els cursos van començar la darrera setmana de setembre en horari de matí i tarda. Les inscripcions han tingut molt bon acollida i la majoria s’han omplert, tot i que n’hi ha algun que encara té disponibilitat de places. Per més informació es pot trucar al 97766 32 89 en horari de 9 a 14 h i de 15 a 22 h de dilluns a divendres, o bé adreçar-se al Centre cívic L’Estació en aquest horari.

Segons el regidor d’Infància i Joventut, Kenneth Martínez, actualment hi ha 270 persones inscrites en els diferents cursos, “una proposta formativa per a persones amb ganes d’aprendre i obrir-se a nous coneixements, a preus molt assequibles o gratuïts, com en el cas del Punt Òmnia, i que fa molts anys que funciona amb èxit a la nostra vila”.



©2019 Ajuntament del Vendrell