10-06 SIMETRIA 1r premiwEl passat divendres 2 d’octubre, al Centre cívic l’Estació, es va fer el lliurament de premis del XVII Concurs de Fotografia, que organitza anualment el Museu Arqueològic del Vendrell, amb la col·laboració del Grup Fotogràfic del Vendrell, i que s'emmarca en les Jornades Europees del Patrimoni 2015. Aquest any el tema del concurs era “Escales amb història i encant del Baix Penedès”.

El primer premi, dotat amb 350 €, va ser per Domènec Freixedes Ventosa, de la Ràpita (Els Monjos) (foto Simetria); el segon, dotat amb 250 €, per a Óscar Méndez Hernández, de l'Arboç (foto Les mil i una...) i, finalment, el tercer premi, dotat amb 200€, va ser per a Javier García Álvarez, del Vendrell (foto Cuc de pedra).

En total, a l’edició d’enguany del Concurs s’hi ha presentat quaranta-cinc fotografies, fetes per dinou concursants. Cal destacar que molts autors i autores són habituals del Concurs, però també hi hagut la incorporació de nous participants. Els municipis de procedència dels autors són, per ordre de més a menys: el Vendrell (7 participants), Barcelona (3), Calafell (2), Segur de Calafell (2), Igualada (1), la Ràpita (1), Santa Oliva (1), l'Arboç (1) i les Peces (1).

Tant les obres premiades com les obres participants estaran exposades al Centre Cívic L'Estació fins al 25 d’octubre de 2015.

Les obres no premiades podran ser recollides al Patronat Municipal de Serveis Culturals del Vendrell (La Rambla, 24) durant tot el mes de novembre de 2015.

 

Foto: "Simetria" . 1r premi. Autor: Domènec Freixedes.



©2019 Ajuntament del Vendrell