03-03 marxa nordicaarxiu 2010 250La Ruta del Paisatge dels Genis engega els "Dissabtes de tardor" amb la sortida de marxa nòrdica “Paisatges de Miró a Mont-roig”.

    

La primera activitat dels "Dissabte de tardor" serà la sortida de marxa nòrdica “Paisatges de Miró a Mont-roig” que tindrà lloc el proper dissabte 10 d’octubre.

 

Amb punt de partida a Colldejou i arribada al Centre Miró a Mont-roig del Camp, els participants recorreran 15 km amb un grau de dificultat baix. La sortida començarà a les 9:00 hores i durarà 3 hores. Està prevista una para per esmorzar.

La ruta transcorre per entorns naturals de gran bellesa natural i patrimonial com l’ermita de la Mare de Déu de la Roca i la capella de Sant Ramon retratada per Joan Miró en el quadre “Mont-roig Sant Ramon” 1916.

Miró, que durant 65 anys s’instal·lava al Mas durant l’estiu, trobava a Mont-roig la inspiració necessària per crear.

Aquesta activitat especial, organitzada pel Patronat de Turisme del Vendrell a través del seu programa de sortides de marxa nòrdica, vol apropar els paisatges dels genis de la Ruta del Paisatge dels Genis als practicants de la marxa nòrdica. El Patronat de Turisme del Vendrell es membre de La Ruta del Paisatge dels Genis amb la figura de Pau Casals.

El preu de l’activitat es de 10€ per persona. (5€ amb la Targeta de marxa nòrdica) i inclou la Targeta Genial de la Ruta del Paisatge dels Genis. Una multi-entrada que dona accés a l’entrada als centres culturals de la ruta, així com descomptes i promocions en restaurants, allotjaments i empreses d’activitats entre d’altres.

El Patronat de Turisme del Vendrell posa a disposició dels participants de l’activitat, el servei de transport amb sortida des de Coma-ruga (el Riuet) que farà parades a Tarragona (plaça imperial Tarraco) i Reus (Reus Ploms) per a recollir als participants d’altres localitats.

Aquells participants que prefereixin anar amb vehicle particular, poden fer-ho. En aquest cas el punt de trobada serà a Colldejou, punt de sortida de la ruta.

Per poder gaudir de l’activitat es imprescindible fer inscripció prèvia a:

Oficina de Turisme de El Vendrell

informació@elvendrellturistic.com

977- 680010

Les inscripcions es faran per ordre d’arribada. Les places son limitades

Horaris del servei de transport:

Anada

  • Sortida Coma-ruga: 7:15
  • Parada Tarragona: 8:00-8:10
  • Parada Reus: 8:20-8:30
  • Arribada Colldejou: 8:40-8:50

Tornada

  • Sortida: Centre Miró: 12:00
  • Parada Reus: 12:30
  • Parada Tarragona: 12:50
  • Arribada Coma-ruga: 13:05


©2019 Ajuntament del Vendrell