09-30 rp networking 250El pròxim dijous 8 d'octubre, al matí, al Centre cívic L’Estació, tindrà lloc la 1a edició del NETWORKING CEPTA i XARXA EMPRENEDORA, en el marc de la Fira de Santa Teresa del Vendrell.

L'objectiu d'aquesta trobada és que les empreses disposin d'un espai per trobar-se, exposar les seves activitats principals i establir nous vincles entre elles. Durant la jornada hi haurà una taula rodona motivacional amb casos d'èxit, formada per una empresa consolidada i una de recent creació.

Tot seguit, es realitzarà un coffe-break per a promoure l'intercanvi entre participants i, posteriorment, tindrà lloc una dinàmica de networking en format efectiu i entretingut que permetrà maximitzar el nombre d'interaccions possibles. Els assistents podran realitzar fins a 50 nous contactes.

A més, hi haurà un espai de video-call, en el qual cada empresa disposarà de 40 segons per presentar-se i explicar la seva activitat. És important que els assistents preparin aquest breu discurs de presentació de les seves empreses per tal de poder complir amb els horaris de gravació. Totes les presentacions quedaran gravades en un vídeo, el qual s'entregarà a tots els participants.

La jornada finalitzarà amb un sorteig de diferents obsequis, gentilesa de les empreses col·laboradores. A més, tots els assistents rebran un tiquet vàlid per a una consumició al Mostraví de la Fira de Santa Teresa del Vendrell, que tindrà lloc aquell mateix cap de setmana.

El preu d'aquesta activitat és de 10€ per als socis de CEPTA i de la Xarxa Emprenedora i de 20€ per als no socis.

Per a més informació:

CEPTA: serveis@cepta.es / tel. 977 211 966

XARXA EMPRENEDORA: comunicar@xarxaemprenedora.org / tel. 900 33 88 33

Programa



©2019 Ajuntament del Vendrell