09-29 Obres Marta MatawEl proper dilluns 5 d'octubre començaran les obres de millora de la xarxa de pluvials de l'escola Marta Mata per evitar que torni a patir entrades d'aigua a causa d'episodis de pluja intensa.

Després de valorar les diferents alternatives, els tècnics de la constructora, del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i de l'Ajuntament del Vendrell han optat per construir una nova escomesa d'aigües pluvials des de l'entrada de l'escola a l'Avinguda del Tancat de la Plana fins a un pou de la xarxa de pluvials del carrer Barcelonès. Aproximadament, les obres tindran una durada d'unes tres setmanes.


Com a conseqüència dels treballs, l'Avinguda del Tancat de la Plana es tallarà a la circulació de vehicles fins al final de les obres, mentre que el carrer Ribera d'Ebre canviarà de sentit de circulació per permetre els vehicles accedir a la zona d'aparcament. La sortida de vehicles des de l'aparcament es farà únicament a través del carrer de Roda-Mas Levi.
Per als usuaris del transport escolar, la parada d'autobús es desplaçarà a la següent zona d'estacionament al costat de la rotonda de l'Avinguda del Camp d'Esports.


Essent conscients de les molèsties que puguin ocasionar les obres, la Regidoria d'Educació agraeix la col·laboració de totes les famílies i docents del centre.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell