09-28 Brossa Quartet de Corda 250El dissabte 3 d’octubre, a les 20 h, en un horari no gaire habitual en la programació de l’Auditori Pau Casals, tindrà lloc el concert Cinc sensacions i un quintet sensacional, a càrrec del Brossa Quartet de Corda. Mozart, Piazzolla i dansa són els elements referents d’aquest primer concert del Cicle de Tardor 2015 a l’Auditori Pau Casals.

En aquesta ocasió, el Brossa Quartet de Corda convida l’experimentat clarinetista Francesc Puig, amb qui interpretarà el Quintet en La Major de W.A. Mozart, una obra sensacional del geni de Salzburg. Anomenada Quintet Stadler, en referència al clarinetista que l’estrenà el 1789, es tracta d’una de les peces més rellevants i populars per aquest instrument.

En la segona part del concert es podrà gaudir d’una nova versió de l’obra Five Tango Sensations d’A. Piazzola. Originalment interpretada amb bandoneó i quartet de corda, la versió amb clarinet i quartet, poc habitual en les sales de concerts, accentua el caràcter viu i emocional d’aquesta obra que pretén explicar els diversos estats emocionals del tango i de l’amor. En aquesta ocasió, de manera excepcional, i amb la voluntat del quartet d’arrelar-se amb el territori, el Cos de Dansa de l’Escola de Dansa Centrescènic de Torredembarra, dirigida per Creu Álvarez, oferirà una coreografia al voltant d’aquesta obra on el ball, l’amor i la música, en són protagonistes imprescindibles. Creu Álvarez és professora de dansa de l’Escola Municipal de música Pau Casals del Vendrell.

Per tant, aquest proper dissabte, l’Auditori Pau Casals acollirà una vetllada de diferents disciplines que de ben segur serà d’allò més sensacional.



©2019 Ajuntament del Vendrell