09-22 cultura urbana 04wUn any més, el Vendrell tornarà a dedicar una jornada a la cultura urbana. Serà el proper 10 d’octubre i emmarcada en la Fira de Santa Teresa. Com és habitual, aquesta proposta organitzada per l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament del Vendrell amb la col·laboració del Pla de Barris i de Promoció Econòmica i de diferents col·lectius autogestionats de joves del Vendrell, inclourà diversos actes.

De les 10 del matí a les 18 hores, al pas sota la via dels Jardins d’Emili Vidal, hi haurà concurs de grafits amb premis i regals.

Ja a la tarda, des de les 16h i fins les 22.30h, hi haurà diverses propostes a la plaça de la Sardana. En concret, es preveu que hi hagin de 16 a 20 batalles de break i hip hop amb membres del jurat vinguts de diversos punts de l’estat espanyol així com d'Itàlia i amb el dj internacional Help de França.

A partir de les 20.15h, es faran batalles MC (gallos) i després, el fi de festa concert amb Smau&Blanco i Brian &Trejo. Durant la jornada, i per les diferents batalles i concursos, hi haurà premis i regals. A més divendres, dissabte, diumenge i dilluns de la Fira, la plaça de la Sardana acollirà un skate park free.

Per anar escalfant motors per al dia 10 i donar el tret de sortida als actes, des de fa uns dies es pot veure al pont de sota la via dels Jardins d’Emili Vidal un grafit que ha estat una creació original de l’artista vendrellenc Sero, ajudat per Álvaro. Aquest artista sempre ha estat vinculat al Casal Jove de la vila. La intenció de Sero ha estat és reunir en una obra la cultura tradicional del municipi amb les noves formes d’expressió que es van imposant en les noves generacions.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell