09-21 inici cami escola3wAquesta setmana s’ha posat en marxa una nova edició del “Camí de l’Escola”, un programa per a nens i nens entre 2 i 3 anys (nascuts el 2013), en què l'objectiu principal és iniciar els infants en l’activitat conjunta amb altres nens i nenes.

Aquestes activitats ofereixen noves experiències als infants per tal de facilitar-ne la incorporació al cicle de parvulari l’any següent. Dilluns, el regidor d’Infància i Joventut, Kenneth Martínez, va visitar les instal·lacions del Centre cívic l’Estació on es duu a terme el programa Camí a l’Escola i la resta d’activitats organitzades per la Regidoria d’Infància. Segons va destacar, “l’objectiu principal d’aquests serveis és crear un espai d’intercanvi d’experiències i de convivència entre mares, pares i infants i facilitar també eines pedagògiques així com contribuir a la conciliació laboral i familiar”.

En aquesta mateixa línia s’ofereix també el programa “Creixem Junts”, un programa adreçat a famílies amb infants de 8 mesos a 3 anys, en el qual es treballa de manera pràctica aspectes com l’estimulació i el desenvolupament dels nens i nenes. Els petits poden compartir jocs i activitats amb altres infants i amb els seus pares. I els pares i mares poden intercanviar impressions sobre aspectes de l’educació dels seus fills amb altres famílies, així com també amb professionals de l’educació infantil. Cal dir que encara hi ha places disponibles del programa Creixem Junts.

Totes les activitats estan dirigides per professionals de l’educació infantil.

Per a més informació, les persones interessades es poden adreçar al Centre cívic l'Estació.



©2019 Ajuntament del Vendrell