09-16 casal jove2 250El proper dilluns 21 setembre el Casal Jove del Vendrell encetarà la seva quarta temporada. Aquest és el segon any que està en l’actual ubicació, als baixos del número 2 del carrer d’Isidre Ribas. El regidor de Joventut, Kenneth Martínez, acompanyat pels educadors socials Dani Utge i Rubèn Gràcia, han presentat aquesta nova temporada en les instal·lacions del Casal.

Com cada temporada, tota l'oferta que ofereix el Casal Jove d'activitats d'oci i estudi alternatiu és gratuïta. Es recorda que el Casal Jove disposa de 7 sales amb Wi-Fi. A part d'oci i estudi, s’ofereixen tallers, cine jove i sales polifuncionals que es poden reservar. En aquest nou cicle hi haurà novetats en els tallers i més sorpreses; per això, es convida tots els joves a visitar el Casal per poder-los descobrir.

Kenneth Martínez ha destacat la importància que té el Casal Jove per donar resposta a les necessitats que tenen els joves de tenir un punt de trobada, fer formació i assessorar-se en temes de salut, entre d’altres activitats. Els educadors socials han explicat que amb la nova ubicació han notat un increment dels participants, amb una mitjana de 50 usuaris diaris.

L’horari del Casal Jove és de dilluns a dijous, de 16 h a 19 h.



©2019 Ajuntament del Vendrell