09-15 rp tag 01 250L’obra Suite de l’aigua, de la vendrellenca Carlota Baldrís, encetarà aquest semestre que també tindrà Joan Pera amb el seu espectacle Fer riure és un art.

Aquesta setmana s’ha presentat la programació del segon semestre del 2015 del TÀG (Teatre Àngel Guimerà), que s’iniciarà el diumenge 4 d’octubre, a les 18 h, amb l’obra Suite de l’aigua, de la vendrellenca Carlota Baldrís, un espectacle multimèdia que aglutina música clàssica, videocreació, música electrònica i accions teatrals per conscienciar sobre la problemàtica de l’aigua. La seva autora ha explicat que “un percentatge de la recaptació es donarà a Intermon Oxfam per destinar-lo a programes de fer arribar aigua potable als refugiats i a llocs on no en tenen”.

El diumenge 18 d’octubre, a les 17 h i a les 18 h, el TÀG s’obrirà a un públic que fins ara estava una mica oblidat. Es tracta dels infants de 0 a 6 anys que aquest dia, si van al teatre, podran gaudir de l’espectacle Bítels per a nadons, en què quatre músics i una ballarina els convidaran a participar en un càlid i emocionant homenatge a The Beatles. Per al públic familiar, també s’ha programat l’obra Les princeses també es tiren pets que es representarà el diumenge 15 de novembre a les 12 h.

En aquest segon semestre es manté la programació d’espectacles musicals i el dissabte 28 de novembre, a les 22 h, tindrà lloc el concert del grup gallec Luar na Lubre, que presentarà el seu treball Sons da lubre nas noites de luar que és un recorregut musical dels seus 25 anys de carrera.

Joan Pera també vindrà a actuar al Vendrell per celebrar els seus anys de professió artística, en aquest cas com a humorista durant 50 anys. Ho farà el divendres 23 d’octubre, a les 22 h amb el seu espectacle Fer riure és un art.

I com a cap de cartell, el divendres 11 de desembre, a les 22 h, la productora Focus portarà al Vendrell la comèdia Pels pèls que, sota la direcció d’Abel Folk, té com a intèrprets a Beth Rodergas, Pep Planas, Jofre Borràs, Pep Sais, Àlex Casanovas i Mercà Comes.

La regidora de Cultura, Eva Serramià, ha destacat “el vessant social que pot tenir qualsevol activitat cultural”, com és el cas d’alguns dels espectacles de la programació per a aquest segon semestre del 2015 al TÀG. Per una banda, la Suite de l’aigua que, a part de “projectar la producció artística d’una persona de la nostra vila, genera consciència social sobre el valor que té l’aigua i la seva relació amb la civilització”. I, per una altra banda, amb l’espectacle familiar adreçat a nens i nenes de 0 a 6 anys, “s’inclou el teatre i la música en el desenvolupament del creixement de l’infant per potenciar la seva formació com a persones”. La regidora de Cultura també ha posat de relleu que “la programació segueix les línies de les anteriors amb la voluntat d’arribar al màxim de públic possible”.

Les entrades es podran adquirir de forma anticipada a partir del dilluns 21 de setembre al Patronat Municipal de Serveis Culturals (la Rambla, 24), a la taquilla del TÀG una hora abans de la representació i a través de Ticketea (902 044 226 i www.ticketea). També s’ofereix la possibilitat de comprar un abonament, per un mínim de 3 espectacles, a partir d’aquest divendres 18 de setembre.

Com ja és habitual, el TÀG ofereix descomptes que s’apliquen a jubilats, estudiants, socis de La Lira Vendrellenca, Carnet Jove, socis del TresC, subscriptors de La Vanguardia, membres de l’Associació de Músics del Baix Penedès, carnet de les biblioteques del SLP del Baix Penedès i Carnet Únic.

Les entrades dels espectacles infantils (sessió sense numerar) es podran adquirir a les oficines del Patronat Municipal de Serveis Culturals durant la mateixa setmana de la representació, o bé a les taquilles del teatre una hora abans de començar l'obra.

Per a més informació: Patronat Municipal de Serveis Culturals, tel. 977 66 56 84, i al web www.tagelvendrell.cat©2019 Ajuntament del Vendrell