09-12 pacte bera tall n340 ebre 250El passat dissabte 12 de setembre, el Pacte de Berà va mostrar la seva solidaritat amb els municipis de les Terres de l'Ebre afectats per la mateixa problemàtica i la voluntat de coordinar-se tots plegats en les actuacions que es puguin produir en el futur en defensa dels drets dels ciutadans a una circulació segura per la N-340.

En representació del Pacte de Berà, al tall de la N-340 a Camarles, hi van participar la primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament del Vendrell i presidenta del Consell Comarcal del Baix Penedès, Eva M. Serramià; l'alcalde de Roda de Berà i president del Consell Comarcal del Tarragonès, Pere Virgili; l'alcalde de Creixell, Jordi Llopart; l'alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, i l'alcalde de Bellvei, Fèlix Sans.

 

COMUNICAT DEL PACTE DE BERÀ

Els alcaldes dels ajuntaments d'Altafulla, Torredembarra, Creixell, Roda de Berà, el Vendrell, Bellvei del Penedès, Castellet i la Gornal, l'Arboç, Calafell i Cunit, i la presidenta del Consell Comarcal del Baix Penedès, que coordinem les actuacions en el Pacte de Berà per l'ampliació de la carretera N -340 en el pas pels nostres municipis, volem expressar la solidaritat amb el municipis de l'Ebre afectats per la mateixa problemàtica.

En el mateix sentit de la proposta que ha adoptat la taula d'alcaldes de l'Ebre, les nostres corporacions ja han pres l'acord d'instar l'acabament de l'A7 amb un traçat que respecti les necessitats territorials i l'alliberament dels peatges mentre no es finalitzi l'execució d'aquesta obra.

Malgrat que les alternatives que s'han posat sobre la taula son de ràpida execució i amb un cost totalment assumible, les reunions i converses mantingudes fins aquest moment no s'han concretat en cap compromís tangible que permeti resoldre aquest important problema. En sentit contrari, veiem com es produeixen nous accidents amb víctimes mortals com els generats aquest darrers dies en les Terres de l'Ebre.

Es per això que hem volgut estar presents en aquest acte amb una delegació de membres del Pacte de Berà per mostrar a l'administració central la nostra voluntat de coordinar-nos tots plegats en les actuacions que es puguin produir en el futur en defensa dels drets dels nostres ciutadans a una circulació segura per la N-340

El Perelló, 12 de setembre del 2015.



©2019 Ajuntament del Vendrell