09-10 Operatiu droga4wAquest passat dimecres 9 de setembre es va dur a terme un dispositiu conjunt entre la Policia Municipal del Vendrell i la Policia Nacional al C/ Segarra del barri marítim de Coma-ruga, després de dies d'investigació conjunta  d’aquests dos cossos policials.

Com a resultat d'aquest dispositiu, es va localitzar una plantació de 12 plantes de marihuana a la terrassa d'un pis.  En concret, es van intervenir les plantes, amb un total de 2,2 quilos de substància estupefaent per a la venda, que podria arribar tenir un valor d'uns 9.000 euros.

En l’operació, també va resultar detingut X.M.C, de 32 anys i veí de Balaguer per un presumpte delicte contra la salut pública.

                                             

La Policia local del Vendrell deté una persona per tràfic d'estupefaents

Durant la matinada del dia 10 de setembre, la Policia local del Vendrell va detectar una persona realitzant un possible tràfic d'estupefaents des d’un vehicle. Es va aturar el vehicle i se’n va fer l’escorcoll, trobant diverses substàncies estupefaents i material per a la seva manipulació.

La Policia Local va procedir a la detenció d'un home, veí de Mataró, per un presumpte delicte de tràfic d'estupefaents i contra la salut pública.



©2019 Ajuntament del Vendrell