09-09 concurs instagram 1r Premi15 webDes del 13 de juliol fins al 31 d’agost de 2015, el Patronat Municipal de Turisme del Vendrell ha dut a terme el seu 2n Concurs d’Instagram sota el títol “El Vendrell, viu-lo en família”.

És la segona vegada que el Patronat Municipal de Turisme del Vendrell (@turismevendrell) ha apostat per una xarxa de referència, que té un gran públic turístic molt actiu, com és el cas d’ Instagram.

Com en l’anterior ocasió, l’objectiu del Concurs és que vilatans i visitants puguin participar en una acció col·lectiva per fomentar la participació i promocionar el municipi arreu del país i del món a través de l’etiqueta #estiuenfamiliaalvendrell.

La temàtica del Concurs ha estat “El Vendrell, viu-lo en família” on els usuaris han captat amb els mòbils aquells llocs, moments o situacions que considerin representatius del seu pas amb la família pel municipi del Vendrell i les seves platges.

Un cop finalitzat el període de participació al Concurs, els guanyadors del premi són:

1r premi: Antoni Sanchez @antoni_sanchez_ Entrada al circuit termal de l’Hotel Le Meridien Ra Beach & Spa (5*) per a dues persones.

2n premi: Víctor Merencio @ardet Entrada al circuit termal del Balneari Terma Europa (4*) per a dues persones.

3r premi: Dani Casas @danimanresa Entrada gratuïta a la Vil·la Casals i vermut al restaurant Vil·la Casals.



©2019 Ajuntament del Vendrell