09-08 cartell guanyador fira 2015 01 webAvui al migdia, a l’Eina, ha tingut lloc la presentació del cartell de la Fira de Santa Teresa 2015, que enguany ha estat escollit a través d’un concurs, amb un premi valorat en 200 euros, en què es convocava la participació de professionals del disseny que fossin membres de la Xarxa Emprenedora. En aquesta convocatòria s’hi han presentat Neus Rosell (el Vendrell), Sara Gimeno (el Vendrell) i Root Studio (l’Arboç).

El cartell guanyador ha estat el que ha presentat Neus Rosell, dissenyadora gràfica freelance que fa disseny gràfic i web des del 2010, és graduada universitària en Arts i Disseny i Postgrau de Disseny gràfic aplicat a la Comunicació. Neus Rosell ha explicat que ha volgut plasmar els elements que conformen la Fira del Vendrell amb unes línies que fan d’enllaç entre els diferents sectors.

El regidor de Promoció Econòmica, Kenneth Martínez, ha agraït la participació dels tres estudis de disseny que formen part de la Xarxa Emprenedora. En aquest sentit, Kenneth Martínez ha explicat que, en relació amb la Fira com a aparador de promoció econòmica, la convocatòria d’aquest concurs volia donar a conèixer i promocionar els estudis de disseny que estan al Vendrell i a la comarca. El regidor també ha destacat la dificultat a l’hora de fer la tria del cartell guanyador, la qual cosa demostra que „tenim bons professional en aquest àmbit“.



©2019 Ajuntament del Vendrell