Les inscripcions dels cursos d'informàtica començaran el proper dilluns 7 de setembre. (Es donaran números per ordre d'arribada; a les 8 h es faran les inscripcions als cursos). Cal recordar que cada persona podrà fer un màxim de dues inscripcions (veure quadre adjunt).

Aquests cursos són gratuïts i estan adreçats exclusivament a persones que no tinguin cap contracte laboral, persones jubilades o joves fins a 24 anys. Per a poder inscriure's en un curs, cal estar empadronat al Vendrell.

D’altra banda, les inscripcions dels  cursos de conversa en anglès, conversa en anglès avançat, anglès (gramàtica), iniciació a la guitarra i arts aplicades començaran els dimarts 8 de setembre.

Totes les inscripcions es realitzaran al Centre cívic L'Estació, de 9 h a 14 h i de 15 h a 21 h.  Per a joves fins a 25 anys hi haurà un 25% de descompte en tots els cursos.

Més informació a la pàgina del Facebook de Joventut El Vendrell o bé adreçant-se al Centre cívic L'Estació de l’Avinguda Jaume Carner, 1 del Vendrell, al telèfon 977663289 i correu electrònic  centrecivic@elvendrell.net.

 

CURSOS OCTUBRE-NOVEMBRE-DESEMBRE 2015

 

 

 

DILLUNS

DIMARTS

DIMECRES

DIJOUS

DIVENDRES

9:00 10:20

INICIACIÓ

INTERNET

SMARTPHONE

EDICIÓ IMATGE

EDICIÓ IMATGE II

10:30

11:50

TRACTAMENT

TEXT

PRESENTACIONS

INTERNET

FULL DE CÀLCUL

INICIACIÓ

12:00

13:20

INTERNET

XARXES SOCIALS

TRACTAMENT DE TEXT II

 

INTERNET



©2019 Ajuntament del Vendrell