09-01 rp ballaruga 250La Ballaruga ha presentat un ampli ventall d’activitats extraescolars per al curs 2015-2016 amb la novetat de poder assolir els nivells que s’avaluen en els exàmens Cambridge English.

A part dels cursos d’anglès i de l’acollida matinal, s’han programat les següents activitats que es desenvoluparan a les escoles, des del proper 1 d’octubre fins al 31 de maig de 2016: Som artistes, El Gran Xef, Aboloris i coplements, CreaContes, Racons de Teatre, Fem d’Actors, Espai Jove Teatre, Coral Happy Day, Dansa i expressió corporal, Modern Dance, Reforç Escolar i Revista escolar. La informació sobre les activitats, els preus i els horaris es pot trobar al web www.laballaruga.org.

El regidor d’Educació, Kenneth Martínez, ha destacat la importància d’aquestes activitats extraescolars perquè “són un complement a la formació que reben els nens i les nenes a l’escola en horari lectiu”.

Per poder fer les inscripcions, a partir de l’1 de setembre, cal adreçar-se a l’oficina de La Ballaruga, a l’Hotel d’Entitats, o trucant al telèfon 977 664 002, de dilluns a divendres, de 9 h a 14 h del matí, i també al correu electrònic laballaruga@fundesplai.org.



©2019 Ajuntament del Vendrell