08-26 taller1El dissabte 3 d’octubre, de 9 h a 20 h, a l’Escola Municipal d’Art Apel·les Fenosa, tindrà lloc un taller de ceràmica per dissenyar de forma ràpida una tetera i una tassa creatives, que anirà a càrrec de la Dra. Anissa Fung de Hong Kong (Xina), una de les artistes seleccionades de la VIII Biennal de Ceràmica del Vendrell.

Anissa Fung és doctorada en Belles Arts per la RMIT University d’Austràlia, té un Màster en Disseny de Productes Ceràmics pel Royal College of Art d’Anglaterra i és professora associada del Department of Cultural and Creative Arts del Hong Kong Institute of Education. La Dra. Anissa Fung és molt reconeguda per la seva ceràmica creativa, que reflecteix la cultura dels rituals de l’Antiga Xina, i pel seu compromís amb la transmissió del coneixement de l’art. La seva ceràmica s’ha exhibit a escala mundial en més de cinquanta exposicions i té peces dipositades en museus de tot el món.

La durada del taller és de deu hores, es farà en anglès amb traducció simultània en castellà i el preu és de 85 euros (inclou un entrepà i una beguda per al dinar). Les inscripcions es poden fer fins al 13 de setembre al correu electrònic art@elvendrell.net. El taller es durà a terme si s’arriba a un mínim de 15 inscrits i es limita a un màxim de 20 ceramistes.  


Per
a més informació: Regidoria de Cultura, tel. 977 66 56 84.



©2019 Ajuntament del Vendrell