08-10 Mox PuçolwLa 27a edició de “Música a la Vila” del Vendrell presentarà el proper dimecres 19 d’agost, a les 22h, el grup valencià Mox, guanyador del Concurs Sons de la Fira Mediterrània de Manresa de l’any 2014. Ja és una constant que, en les darreres edicions d’aquest certamen vendrellenc, hi actuïn els guanyadors del Concurs Sons, responent a la voluntat dels organitzadors de mostrar aquelles formacions noves, de prestigi i reconegudes.

El grup Mox, de Puçol, està format per Xampet, guitarra; Cacauero, baix; Mílio, bateria; Redo, veu; Josep Sebastià, dolçaina i Toni Rojas veu. Presentaran el seu nou treball “Tuactes i rebomboris”, en què es barregen estils musicals populars tradicionals, com el cant del batre, el fandango, la tarantel·la, la jota o el dansà, amb una evolució cap al rock i el pop.

Mox compta amb una llarga trajectòria de directes, sobretot al País Valencià, però també a Euskadi, al Principat i a Mallorca. El 2014, amb “Palifonies”, van ser nominats a millor disc de rock, millor cançó de rock i millor producció i arranjaments a la IX edició dels Premis Ovidi. També van ser guanyadors del concurs Sons de la Mediterrània 2014. Últimament, han actuat, entre d’altres, a l’edició del 2014 de la Fira Mediterrània de Manresa, al Festival Tradicionàrius i al Festival Hostes.



©2019 Ajuntament del Vendrell