08-10 CordejantwEl 35è Festival Internacional de Música Pau Casals torna un any més a obrir les portes al públic familiar amb un concert el proper 16 d’agostque, excepcionalment, es farà a les vuit del vespre.

En concret, l’Auditori Pau Casals del Vendrell, acollirà l’espectacle “Cordejant” del grup La Botzina, un conte musicat que explica la història d’una serp que, després d’un llarg viatge, té l’encert de poder fer música. El què, el com i el quan l’expliquen durant l’espectacle, fent servir els diferents personatges de la història per parlar dels diferents continguts a tractar.  La serp il·lustra una corda; uns ocells introdueixen els instruments de corda percudida; un ratolí, els instruments de corda pinçada, i uns cavalls, els instruments de corda fregada. La història s’acaba amb una cançó que han creat per l’espectacle. Aquesta cançó serà acompanyada per tres monocordis creats per a l’ocasió.

Els intèrprets de “Cordejant” són Carol Duran, violí , mandolina i monocordi soprano; Xavier Fort, guitarra espanyola, acústica, tamborí de cordes, ukelele i monocordi tenor; Manuel Krapovicas   contrabaix i monocordi baix i Toni Cuesta, narrador.



©2019 Ajuntament del Vendrell