08-12 Emplatem cartell webEl divendres 28 d’agost finalitzarà el termini per participar en l’“Emplatem!”, un projecte solidari que es va iniciar el passat mes de gener amb la voluntat de contribuir en el projecte “Fem Pinya!”, que té com a objectiu recollir fons destinats íntegrament a beques de menjador per a infants.

Per participar-hi, s’ha de fer arribar a la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament del Vendrell un plat de ceràmica, amb temàtica lliure, que tingui un mínim de 20 cm i un màxim de 30 cm de diàmetre. Amb aquests plats es recobrirà la Sala Polivalent del Portal del Pardo perquè tothom que ho vulgui pugui adquirir-ne un, a un preu mínim de 30 €. Als plats exposats hi constarà el nom i la població de l'autor.

Els plats es poden enviar a la següent adreça: Patronat Municipal de Serveis Culturals, la Rambla, 24. 43700 El Vendrell. I per facilitar la recollida de plats, la Regidoria de Cultura també posa a disposició dels ceramistes diferents punts perquè puguin portar les seves obres en mà: a Barcelona, a la seu d’Artesania Catalunya, i a Tarragona, Lleida i Girona, als Serveis Territorials de Cultura de la Generalitat de Catalunya (vegeu arxiu en PDF amb les adreces i els horaris dels diferents llocs de recollida). Tant si l’enviament es fa per correu postal al Patronat Municipal de Serveis Culturals o en mà en algun dels punts de recollida, es demana que els plats estiguin mínimament embalats i que a dins hi hagi el nom, cognoms, adreça electrònica i població de l’autor.

Amb aquesta iniciativa solidària es pretén recaptar més diners per al projecte “Fem Pinya!”, que, impulsat per la Regidoria de Serveis Socials, juntament amb la colla castellera dels Nens del Vendrell, vol garantir una nutrició adequada als nens i nenes de les famílies del municipi a través de beques de menjador. En aquest sentit, les parts implicades en aquest projecte agraeixen la col·laboració dels estaments que fan possible la recollida en mà dels plats en les quatre demarcacions de Catalunya, i també dels ceramistes que col·laboren en aquesta iniciativa solidària a la qual s’espera que es sumim molts més.

Per a més informació, les persones interessades es poden adreçar a art@elvendrell.net o consultar els següents blocs i perfils de xarxes socials: http://artelvendrell.blogspot.com; http://www.facebook.com/artelvendrell o http://twitter.com/artelvendrell.

L'exposició “Emplatem!” serà paral·lela a l'exposició dels seleccionats de la VIII Biennal de Ceràmica del Vendrell, que s'inaugurarà el divendres 2 d’octubre, a les 20 h. I qui vulgui fer un tastet d’aquesta exposició, alguns dels plats que s’hi exposaran ja es poden veure a la pàgina de Facebook “El Vendrell. L’Art”.

Per a més informació: Regidoria de Cultura, tel. 977 66 56 84.



©2019 Ajuntament del Vendrell