07-29 Destinació Familiar01 250Ahir, a la tarda, al Museu Vil·la Casals, el conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, va presidir l’acte que va certificar el Vendrell com a Destinació de Turisme Familiar (DTF), en el qual el van acompanyar l’alcalde del Vendrell, Martí Carnicer; la regidora de Turisme i presidenta del Consell Comarcal del Baix Penedès, Eva Maria Serramià; el director general de l’Agència Catalana de Turisme (ACT), Xavier Espasa; la directora del Serveis Territorials del Departament d’Empresa i Ocupació a Tarragona, Carme Mansilla, i el cònsol general del Japó, Hiroyuki Makiuchi.

En el decurs de l’actes, l’alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, van rebre de mans del conseller Puig el diploma que acredita el Vendrell com a DTF. El conseller i l’alcalde també van lliurar les plaques acreditatives als establiments i empreses adherits al segell DTF. En el cas del Vendrell han estat 32 establiments: 10 allotjaments turístics (el 50% del total); 10 restaurants, 11 establiments d’activitats culturals, d’oci i de lleure; i 1 oficina de turisme. Amb aquests xifres s’ha superat el mínim que l’ACT exigeix per assolir la certificació de DTF, fet que confirma l’alt grau d’implicació del sector turístic, públic i privat, del municipi en aquest projecte.

Els establiments del Vendrell acreditats són: Le Meridien Ra Beach Hotel&Spa, Hotel Nuba Coma-ruga, Hotel Europe Sant Salvador, Hotel Platja Mar, Pensió Rovior, Alberg Santa Maria del Mar, Càmping Vendrell Platja, l’habitatge d’ús turístic La Casa de Juanjo; els restaurants Vil·la Casals, El Casinet, La Cuina de la Marga, El Xaloquell, Joila, L’Àncora 2, Vila dels Àngels, Pika Tapa, Casa Pepe Coma-ruga i Stil; els establiments La Bassa, Diver Parc Lúdic, Club Nàutic de Coma-ruga, Pitch & Putt El Vendrell, Kàrting El Vendrell, Aula Aquàtica de Masia Blanca i Oficina de Turisme de Coma-ruga, i els espais culturals Museu Vil·la Casals, Teatre Àngel Guimerà, Biblioteca Terra Baixa, Auditori Pau Casals i Museu Deu.

Amb aquesta certificació, l’Agència Catalana de Turisme segueix apostant per al turisme familiar com un dels seus principals segments de mercat. En aquest sentit, un dels principals objectius del segell DTF per a un municipi com el Vendrell és el seu millor posicionament en relació a altres destinacions turístiques.

La regidora de Turisme, Eva Serramià, va destacar que aquesta certificació és fruit de molts anys de treball en un sector turístic que al Vendrell sempre ha tingut un caràcter familiar. L’alcalde, Martí Carnicer, va felicitar els establiments que han rebut la distinció i els va agrair el seu esforç i implicació per mantenir la qualitat dels serveis turístics del Vendrell i les seves platges de Coma-ruga, Sant Salvador i el Francàs. I el conseller Felip Puig va posar de relleu l’important creixement del turisme en el conjunt de Catalunya.



©2019 Ajuntament del Vendrell