El Director General de Joventut de la Generalitat de Catalunya, Toni Reig, visitarà els barris marítims del Vendrell el proper dimecres 29 de juliol. La seva jornada a la nostra vila començarà a tres quarts de deu del matí al CEIP els Secallets de Coma-ruga.

Aquest centre acull el casal municipal d’estiu que es realitza en conveni amb la regidoria d’Infància i Joventut del Vendrell i l’Associació de lleure Trèvol, que reuneix una setantena de nens i nenes inscrits durant els mesos de juliol i agost. Aquest és un casal inclusiu que està obert a nois i noies amb dificultats físiques i psíquiques que volen gaudir d’aquests mesos amb els seus companys. Es realitzen diferents activitats i sortides com anar a la platja, la piscina, entre d’altres activitats esportives i culturals.

A la segona part de la visita del Director General serà el torn de les activitats de l’”Estiu és teu” de l’Alberg de Coma-ruga. Un programa de l’Agència Catalana de Joventut (ACJ) del Departament de Benestar i Família de la Generalitat de Catalunya adreçat a nois i noies de 5 16 anys, que passen les vacances d’estiu a la xarxa d’Albergs de la Generalitat de Catalunya.

En aquesta visita també hi assistiran Joan Plana, coordinador territorial de Joventut a Tarragona i el tècnic de la Coordinació Marcel Borràs. També hi acudiran el responsable del Servei Comarcal de Joventut del Consell Comarcal del Baix Penedès, Hermini Mampell i els tècnics de joventut l’Ajuntament del Vendrell. Una de les tasques de l’Àrea d’Infància i Joventut de l’Ajuntament del Vendrell és fer realitat cada estiu aquests casals als barris marítims i al centre del Vendrell, per donar una oportunitat diferent als i infants i joves de la localitat durant l’estiu. Una proposta que gaudeix d’una excel·lent acceptació per part dels usuaris i les seves famílies.



©2019 Ajuntament del Vendrell