Aquest proper dijous 23 de juliol, a les vuit del vespre, tindrà lloc al Museu Deu un concert a càrrec de l’Orquestra de l’escola Lady Manners. La música és un dels principals valors d’aquesta escola, que té un gran nombre de formacions, com ara una orquestra simfònica, diversos cors, bandes de concert, grups de corda, orquestra de jazz i un conjunt de música tradicional.

L’orquestra es va formar fa més de trenta anys i durant aquest temps ha tingut nombrosos èxits al Festival nacional de música per a joves: l’any 2005 va ser guardonat en les finals celebrades a l’auditori de Birmingham. Els anys 2007 i 2012, l’orquestra sènior de corda també fou guardonada per la seva extraordinària interpretació en el mateix Festival, amb música d’Elgar, Britten i Grieg. L’any 2008 fou molt profitós per als grups musicals de l’escola perquè fins a cinc formacions van participar en el Festival nacional: l’orquestra simfònica, l’orquestra de corda, l’orquestra de jazz, la banda de concert i el quartet de corda. Des del 2004, el departament de música escull una de les formacions per fer una gira per tot el país durant l’estiu, actuant en llocs com Londres, Edimburg, Yorkshire o Oxford.

Aquesta gira per Catalunya serà la tercera de l’orquestra, després que van oferir concerts a Budapest (2010) i a la Toscana (2012). En el seu repertori al Museu Deu, l’orquestra, dirigida per Tim Maunder, interpretarà obres de Händel, Bizet, Holst i Rimsky-Korsakov, entre d’altres.

L’entrada al concert és gratuïta.



©2019 Ajuntament del Vendrell