07-21 CursawSota el lema “Fent km, fas escola” aquest diumenge 19 de juliol els carrers del Vendrell tornaven a acollir la tradicional Cursa Popular Vila del Vendrell, organitzada pel Patronat d’Esports i el Club Runners El Vendrell.

 

Enguany, el caràcter solidari de la cursa va fomentar que a la Rambla, punt de sortida i arribada dels corredors, es visqués un ambient d’esport en família. Tots els corredors, grans i petits, van contribuir amb un donatiu solidari. En total es van recollir 501€, que el regidor d’Esports, Ferran Trillas, va lliurar al president del Club Runners El Vendrell, Pablo Sanchís, per tal de poder becar a nens i nenes del Club Runners El Vendrell que per motius econòmics tenen dificultats per practicar l’atletisme.

Van participar un total de 375 corredors de les diferents edats, entre masculins i femenins. Dels participants de la cursa infantil de 350 m, Ireneu Uberni del Club Patí Sant Ramon i Mar Lozano del Club Runners El Vendrell, van ser els guanyadors.

En la cursa de 700 m creuaven en primera posició la línia de meta Hugo Rodríguez del Club Atlètic Vilaseca i Douga Zaoui del Club d’Atletisme Esbufecs.

Pel que fa a la darrera prova infantil, de 3 km, va ser la dels nascuts entre el 1998 i el 2001, en la que s’imposaven Jordi Navero i Júlia de la Piedra.

En la prova Open de sis kilòmetres els diferents corredors van completar dues voltes al circuit, animats en tot moment pels vendrellencs que no es van voler perdre un dels clàssics esportius de la nostra vila. Els guanyadors van ser Naufel Errani de Calafell i Angélica Damoc de Lleida, en les respectives categories masculina i femenina. En aquesta prova els corredors locals també van tenir el seu reconeixement: els primers en arribar a meta van ser Mohamed Hmitti (masculí) i Anais Crespo (femení).

El lliurament de premis va comptar amb la presència de l’alcalde del Vendrell Matí Carnicer, del regidor d’Esports Ferran Trillas i del president del Club Runners El Vendrell Pablo Sanchís.

 

 



©2019 Ajuntament del Vendrell