07-16 Nens casa nadiuawLa Casa nadiua de Pau Casals i les peces que s’hi exposen es converteixen aquest estiu en models perquè els alumnes dels Casals d’Estiu de l’Escola Municipal d’Art Apel·les Fenosa les dibuixin del natural. Cada divendres del mes de juliol, els alumnes del Casal d’Estiu de l’Escola d’Art fan sortides culturals als museus del Vendrell: Museu Deu, Museu Apel·les Fenosa, Casa nadiua de Pau Casals i Casa Museu Àngel Guimerà, així com també a la Sala Portal del Pardo.

Una de les activitats que han realitzat és el dibuix com a experiència de l’observació. Aquesta activitat, dirigida pels professors Joaquim Milà, Dolors Escoté i Camil·la Pérez, permet acostar els museus d’una manera diferent als joves artistes, els quals escullen la peça que més els crida l’atenció per dibuixar-la sobre paper.

Els dibuixos fets pels alumnes estaran exposats a la Casa nadiua de Pau Casals durant tot el mes de juliol perquè els visitants del museu en puguin gaudir.©2019 Ajuntament del Vendrell