07-10 Lliurament premisPdBwAquest passat divendres 10 de juliol es va fer el lliurament de premis als guanyadors i guanyadores de la cinquena campanya de dinamització comercial “Barris antics. Molt per descobrir, molt per oferir". En total, es van lliurar 16 premis: 5 lots de 6 premis per conèixer Catalunya aportats pels 30 municipis organitzadors; 10 lots de productes i/o serveis cedits pels establiments adherits del Vendrell i 1 premi per a un comerciant del nucli antic adherit.

L'acte va comptar amb la presència de l'alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, i de la regidora de l'Ajuntament del Vendrell, Eva Serramià. El lliurament va tenir lloc al local ubicat al carrer de Sant Magí, 26, en el què al llarg de la campanya s’han pogut veure exposats els premis, gràcies a la cessió temporal que n’ha fet la seva propietària.

La campanya de dinamització comercial “Barris antics. Molt per descobrir, molt per oferir” s’ha desenvolupat de forma conjunta amb 30 municipis que tenen Pla de Barris al nucli antic amb l’objectiu de potenciar i dinamitzar el comerç urbà de proximitat per millorar la qualitat de vida i la cohesió social.



©2019 Ajuntament del Vendrell