07-07 CARTELL 37a CURSA POPULAR VILA DEL VENDRELLwEl proper 19 de juliol es celebrarà una nova edició de la Cursa Popular del Vendrell. Organitzada pel Patronat Municipal d'Esports del Vendrell i el Club d'atletisme Runners El Vendrell, aquesta serà la 37ª edició d'una prova que omplirà els carrers de la vila d'esport i de color.

Enguany amb l'eslògan "Fent km, fas escola!" es vol fer reconeixement als esportistes de l'escola del Club d'atletisme Runners El Vendrell perquè els nenes i nenes que desitgin fer atletisme i no tinguin recursos econòmics el puguin practicar. D'aquesta manera tots els diners recaptats, en forma de donatiu, aniran destinats per becar a aquests nens i nenes.
La inscripció de la cursa és gratuïta, però, donat el caire solidari de la prova, es podrà fer una donació mínima d'1€ per beneficiar nens i nenes que tenen dificultats per pagar la quota al Club d'atletisme Runners El Vendrell. Aquest donatiu s'haurà de donar en el moment de la recollida de dorsals.

També es fa una crida a tots aquells que vulguin donar un cop de mà en l'organització fent de voluntaris. Les persones interessades es poden posar en contacte amb l'organització al correu runnerselvendrell@gmail.com

En concret, es celebraran 4 curses: tres per categories infantils i la cursa open oberta a tothom:

- 1a prova: 350 m (1 volta circuit infantil) – Nascuts del 2006 endavant
- 2a prova: 700 m (2 voltes circuit infantil) – Nascuts del 2005 al 2002
- 3a prova: 3 km (1 volta circuit open) – Nascuts del 2001 al 1998
- 4a prova: 6 km (2 voltes circuit open) – Oberta a tothom

Inscripcions:

- En línia: fins al dia 17 de juliol de 2015 a les 13 h –> Formulari d'inscripció
- Es podran realitzar inscripcions el dia de la cursa.
- Recollida de dorsals: el dia de la prova entre les 18:15 h i les 20 h a les carpes de l'organització situades a la sortida de la prova

 

Més info i inscripcions: http://www.runnerselvendrell.cat/blog/?p=1903



©2019 Ajuntament del Vendrell