07-03 Estiu 2017Els dos Casals d’Estiu del Vendrell, organitzats en conveni amb l’Àrea d’Infància i Joventut i les entitats de lleure Esplai Zig-zag, Agrupament Escolta Tant com Puc i Associació Trèvol, participen en el projecte “Estiu 2017”, organitzat pels Jocs Mediterranis Tarragona 2017. Es tracta d’un programa d’activitats que neix amb la voluntat d’apropar la pràctica esportiva i els Jocs Mediterranis a través d’activitats de promoció en els Casals d’Estiu del territori.

Recordem, a més, en aquest sentit, que el Vendrell és també seu d’aquest Jocs i que acollirà competicions d’handbol.

La jornada preparada per a aquest projecte està formada per dues parts. En la primera es realitza una gimcana amb activitats que apropen els Jocs del Mediterrani als més joves. Una segona part va destinada a la pràctica d’esports minoritaris, com poden ser la petanca, l’esgrima o l’handbol, entre d’altres. Els tècnics que dirigiran l’activitat són graduats en ciències de l’activitat física i l’esport.

La primera cita del Vendrell és el dimarts 7 de juliol a partir de les 11.30 h als Casals d’Estiu que es desenvolupen a l’escola Àngels Garriga, a la zona escolar. El torn per als Casals de Coma-ruga, que es fan a l’escola Els Secallets, és el dijous 16 de juliol, d’11.30 h a 13.30 h.

Aquesta activitat és una bona forma d’apropar els més petits a aquest important esdeveniment esportiu. El projecte arribarà a més de 2.000 nens i nenes dels Casals d’Estiu de la demarcació de Tarragona, a localitats com Torredembarra, la Selva del Camp, Calafell, Valls i Reus, entre d’altres.



©2019 Ajuntament del Vendrell