07-03 Sorteig PdBwAvui divendres, a les 13.30h, a la Plaça del Tívoli, s’ha fet el sorteig de premis de la cinquena campanya de dinamització comercial “Barris antics. Molt per descobrir, molt per oferir”, que té com a objectiu potenciar i dinamitzar el comerç urbà de proximitat en els nuclis antics. L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, els regidors de l’Ajuntament, Eva Serramià i Ferran Trillas i el president del CIT, Magí Mateu.

Per participar en els sorteig només calia omplir les butlletes que es trobaven als establiments del nucli històric adherits i identificats amb el corresponent cartell. En total, s’han sortejat 16 premis: 5 lots de 6 premis per conèixer Catalunya aportats pels 30 municipis organitzadors; 10 lots de productes i/o serveis cedits pels establiments adherits del Vendrell, i 1 premi per a un comerciant del nucli antic adherit, perquè, gràcies a la seva participació, aquesta campanya s’ha pogut tirar endavant.

Els guanyadors han estat els següents:

 

Barris Antics:

1-Farinas Fernández (Margarita)

2-Maite Carbonell (Forn Miret)

3-Rafi Ortiz (Com ho vols?)

4-Antoni Bosch (El Petit Detall)

5-Roser Català (Els Colors)

 

Comerciant premiat:

Margarita

 

Lots de productes i serveis cedits pels comerciants:

1- Carme Solé (Cotó)

2- Anna Padilla (Cansaladeria Cal Cutchet)

3-Dolores Hernández (Bar Tívoli)

4-Pilar Serrano (Corinto)

5-Ramona Murillo (Passions, l'Orígen del Pa)

6-Daniela Salazar (Cotó)

7-Maria Alonso (Borsache)

8-Pilar López (Equivalenza)

9-Dumitra Rata (Ferreteria Diaz)

10-Ma Carme Güixens (Burguer Vintage)

El lliurament de premis es durà a terme el proper divendres 10 de juliol, a les 13.30h, al local del carrer Sant Magí, 26, on han estat exposats durant la campanya.



©2019 Ajuntament del Vendrell