06-23 Cor Gospel MúsicswAquest divendres 26 comencen els concerts al Museu Deu amb dues formacions vendrellenques: el Cor Gospel i la Big-Band de l’Escola Músics del Vendrell.

La Big Band de l’Escola Músics del Vendrell és una orquestra de jazz formada per una vintena de músics, alumnes d’aquest centre i d’edats molt variades (des dels vint anys fins als gairebé cinquanta). Aquesta formació va començar a funcionar l’any 2005 i ha tingut continuïtat participant any rere any en audicions a la mateixa Escola, al Museu Deu i dins la programació del Cicle de Jazz de l’Auditori Pau Casals.

La Big Band està integrada per saxos, clarinets, trompetes, trombons, piano, guitarra, baix, bateria i percussió, la qual cosa assegura una sonoritat rica i contundent que no deixa indiferent l’audiència. El repertori és molt variat (sempre dintre de l’àmbit del jazz i la música moderna), comprensible i amè. S’hi poden escoltar temes de swing, bossa, latin, reggae… de compositors com Henry Mancini, Herbie Hancock, Chuck Rio i Dean Sorenson, entre d’altres. Està formada pels següents músics:

Ramon Vallverdú, saxo alt

Miquel Benavent, saxo alt

Pau Barnadas, saxo tenor

Carles Carbonell, saxo tenor

Isidre Melendre, saxo tenor

Paco Xurado, saxo baríton

Jordi Navarro, clarinet

Martí Juan, clarinet

Gaspar Alcocer, trompeta

Quim Nicolàs, trompeta

Guillem Totusaus, trompeta

Àlex Ricart, trompeta

Jordi Daroca, trombó

José Cabezas, trombó

Joan Carles Bové, trombó

Alberto Arroyo, guitarra

Dani Rodríguez, piano

Lluís Guinovart, baix

Marc Mercadé, bateria, veu

Isidre Ruiz, bateria

Jordi López, percussió

La direcció és a càrrec de Víctor Verge, professor de saxo de l’Escola Músics.

Tot seguit actuarà el Cor Gospel de l’Escola Músics del Vendrell, sota la direcció d’Argemí Curto, amb Àlex Jordi al piano.

El concert és a les set de la tarda i el preu de l’entrada és de 5 euros.



©2019 Ajuntament del Vendrell