06-19 rp torneig santacana 250Com cada any, a les instal·lacions del CE Vendrell, tindrà lloc el Torneig d'hoquei base Andreu Santacana, que enguany ja ha arribat a la seva vint-i-tresena edició.

Les dates escollides han estat els dies 27 i 28 de Juny ja que per calendari i disponibilitat de pavelló no s’ha pogut celebrar abans com sempre havia estat possible.

Aquest any, per primer cop, es posa en marxa un clínic per a entrenadors que tindrà lloc, dissabte al matí, a la sala social del Club d’Esports Vendrell, amb ponències de Dani Fernàndez (preparador físic CE Vendrell) i Ivan Sanz (seleccionador espanyol de la Sub17). Les inscripcions es poden realitzar a l’adreça entrenador@hoqueypatines.com i té un cost de 12€.

Seran 2 dies plens de partits d’hoquei en categories que van des dels més petits, Minihoquei, fins a la categoria Juvenil. Les categories d’exhibició seran Minihoquei, Prebenjamí Iniciació, Escola i Juvenil, sent categories de competició les de Prebenjamí, Benjamí, Aleví i Infantil.

Els horaris, els reglaments i tota la documentació del Torneig es penjaran al web www.hoqueivendrell.com.



©2019 Ajuntament del Vendrell